ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland001015.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland005016.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland001006.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland001005.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland001004.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland001003.jpg theater workshops met kinderen

 Op een onbewoond eiland

*Op een onbewoond eiland*

Het zal je maar gebeuren... je schipt zinkt of je vliegtuig stort neer! Gelukkig kun je naar een onbewoond eiland zwemmen waar het prachtig is.

In deze dramaworkshop belanden we op een onbewoond eiland en gaan we kijken wat we allemaal tegen komen en hoe we dit avontuur kunnen overleven.

Bij meerdere workshops kan er gewerkt worden aan een voorstelling en het zelf schrijven van een script; het maken van decor en rekwisiten, zelf muziek maken, etc.
*Leef je uit met dansen*

Dans is een perfect middel om je heerlijk mee uit te leven en je uit te drukken. Een leuke combinatie tussen dansexpressie en streetdance, waarbij je leert je lichaam te gebruiken en ritmes te herkennen.
*Theatersport*

Improviseren is een vak, maar vooral heel leuk om te doen.
Het is een belangrijke vaardigheid voor kinderen die in het verdere leven nog goed van pas zal komen.
In groepjes in korte tijd grappige sketches
bedenken en uitvoeren.
ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland005003.jpg drama en toneel met kinderen

 Avonturen in de poppenkast

*Dolle avonturen in de poppenkast*

Een poppenkast blijft, hoe oud het ook is, een leuk middel om interactie aan te gaan met kinderen.

In deze reeks workshops gaan de kinderen zelf poppenkastpoppen maken van verschillende materialen.

Uiteindelijk zullen we afsluiten met een eigen gemaakte poppenkastvoorstelling.

ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland005001.jpg
*Rijmende ritmes*

Stampen, klappen, tikken en nog veel meer... We kunnen met ons lichaam een hoop geluiden maken, zonder dat we het soms weten.

Met hele gewone voorwerpen kunnen we ook een hoop geluiden maken; daar hebben we helemaal geen dure muziekinstrumenten voor nodig!

In deze lessen leren de kinderen wat ritme is, gebruiken we ons hele lichaam om geluiden te maken en kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven!

Het maken van eigen muziekinstrumenten kan ook aan de reeks workshops toegevoegd worden.