zomervakantie kinderen
Op de 'Jan van Polanenstraat 50' in Monster, heeft IETS Creatief beschikking over een zolderverdieping die is omgebouwd tot een atelier en multifunctionele werkruimte.

De ruimte leent zich prima voor een groep van 10 kinderen.

IETS Creatief biedt op deze locatie vanaf 7 oktober 2016 wekelijks workshops aan.
De lessen zijn erop gericht om kinderen kennis te laten maken met Cultuureducatie en creativiteit in de breedste zin van het woord. Het prikkelen van de fantasie van kinderen en het zelf ontdekken, zijn beiden sterk verweven in de visie van IETS. Kinderen uitdagen om naast het bezig zijn met de ontwikkeling van creatieve vaardigheden zich tevens motorisch, sociaal, communicatief en cognitief te ontwikkelen.

De lessen zullen verzorgd worden door Iris Scheffers van IETS Creatief.
ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012031.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012030.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012023.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012022.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012021.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012020.jpg uitgaan kinderen westland

Creatief Ontdekatelier

In totaal biedt IETS op Zolder 3 verschillende workshopsreeksen. Bij het aanbod is gekozen om voor de verschillende leeftijdsgroepen IETS uitdagends te bieden:

*groep 3 t/m 6: Creatief Ontdekatelier

*groep 4 t/m 8: Fashion Lab

*groep 5 t/m 8: Movie Makers
ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012016.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012015.jpg
*Movie Makers* groep 5 t/m 8

Altijd al regisseur willen zijn van je eigen animatiefilm? Dit is jouw kans! Je leert hoe je een stopmotion film maakt op plat vlak en 3 dimensionaal. Leer hoe je een eigen storyboard maakt, je eigen stopmotion van papier, speelgoed en klei.

Ook de techniek komt aan bod: monteren en geluidsopnamen. Met als resultaat: zelfstandig eigen ideeen en verhalen om kunnen zetten in beeld (animatiefilmpjes).
*Fashion Lab* groep 4 t/m 8

Fashion staat voor alles wat met mode heeft te maken. Leer hoe je een eigen moodbord maakt, ontwerp en maak je eigen Fashion accessoires van stof, vilt, wol, knopen, naald endraad. Maar ook van hele gekke materialen. Van sieraden tot een tas of een ofdversiering, in het Fashionlab kan je het allemaal maken!

Er wordt geleerd hoe je zelfstandig iets kunt creŽren, maar ook aan de basisvaardigheden van naaien met de hand en een naaimachine komen aan bod. Dit alles als middel om eigen ideeŽn om te zetten in persoonlijke creaties.
*Krea kunstlab* groep 3 t/m 6

De plek waar jongere kinderen in aanraking komen met allerlei verschillende technieken van bijvoorbeeld boetseren tot drukken, schilderen, vilten en tekenen. Waarbij er een enorm aanbod aan divers materiaal is.

Een combinatie van aan de slag met gerichte opdrachten en vrij werken geinspireerd door bestaande kunst of inspiratiebronnen zoals de natuur.
IETS Creatief op andere locaties ...
IETS Creatief in the past ...
ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012011.jpg ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012010.jpg
Cursus 'Van Spanning naar Ontspanning'

april 2014

@ Goudvinder, Strandweg 32, Hoek van Holland
Van 'Spanning naar ontspanning' gebruikt de basisprincipes van Kinder Yoga als uitgangspunt en zorgt ervoor dat uw kind door middel van verschillende tips en oefeningen zich beter leert ontspannen ...
Probeer ateliers, yoga try-outs en workshops,
voor kinderen en ouders.

mei en juni 2014

@ ít Blocky, Groentelaan 90, Wateringen
Zomer theaterweek 2017 - Een week met veel plezier
@ Cultuurschuur, Zwartendijk 11, Monster
Dit is een theaterproject van een week voor kinderen uit het Westland voor wie het niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan of om theaterlessen te kunnen volgen.

In samenwerking met Petra van Mil, van Arte-P.
Met medewerking van Vitis Welzijn.


En mede mogelijk gemaakt door:
Blaak & Breederveld,
Kiwanis Westland,
Loswal de Bonnen
Kids Yoga & Crea: een unieke nieuwe combinatie van yoga oefeningen en visualisaties en creatief bezig zijn met handen en hoofd
ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012009.jpg zomervakantie kinderen wollebrandcross ietscreatief-workshops-kinderen-kinderfeestjes-kunsteducatie-denhaag-westland012006.jpg

Zomeracademie 2015

ZOMERACADEMIE 2015 - Een zomervakantie-theaterproject
@ Cultuurschuur, Zwartendijk 11, Monster
Dit is een theaterproject van twee weken voor kinderen uit het Westland voor wie het niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan of om theaterlessen te kunnen volgen.

In samewerking met Petra van Mil van Arte-P.

En medemogelijk gemaakt door Wollebrandcross.
arte p cultuurweb
#Hoe?
Het aanbod is opgesplitst in 3 blokken: HERFST, WINTER en LENTE.
Elk blok bestaat uit 10 lessen. Het is mogelijk om een of meerdere blokken te volgen.

#Wanneer?
Blok 1 - HERFST

Blok 2 - WINTER

Blok 3 - LENTE 2017:
15.00 - 16.00 Kunstlab: 21 april, 12, 19, 26 mei, 2, 16, 23, 30 juni.
16.15 - 17.15 Fashion Lab: 21 april, 12, 19, 26 mei.
16.15 - 17.15 Yoga & Crea BUITEN: 2, 16, 23, 30 juni.

#Kosten?
De lessen worden mede mogelijk gemaakt door middel van subsidies van Westland Cultuurweb, waardoor de kosten voor deze lessen laag zijn:

Ä6,50 per les.
zomervakantie kinderen
Zomer theaterweek 2016 - Een week met veel plezier
@ Cultuurschuur, Zwartendijk 11, Monster
Dit is een theaterproject van een week voor kinderen uit het Westland voor wie het niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan of om theaterlessen te kunnen volgen.

In samenwerking met Petra van Mil, van Arte-P.
Met medewerking van Vitis Welzijn.


En mede mogelijk gemaakt door:
Fonds Westland,
Schwagermann,
NN,
Rotary Club Westland,
Ladies Circle Westland.
arte p